Junajted vezao 18-godišnje krilo na pet godina: Izgleda kao K-Pop zvezda, a igra sezonu iz snova!

28.04.2023

15:59

0

Autor: P.K.

Ima samo 18 godina, u Mančesteru veruju da je on budućnost

Junajted vezao 18-godišnje krilo na pet godina: Izgleda kao K-Pop zvezda, a igra sezonu iz snova!
Alehandro Garnaćo - Copyright Profimedia

Mančester junajted je vezao talentovano argentinsko krilo na još pet godina! Alehandro Garnaćo je danas potpisao ugovor i posvetio se "đavolima".

Dugo se na ovo čekalo, jer su pregovori počeli još od prošlosezonskog trijumfa u FA omladinskom kupu.

Veruje se da je problem bio oko autorskih prava na njegov lik, ali se sada obavezao Junajtedu do juna 2028. godine.

Garnaćo izgleda i prikazuje se vrlo moderno, a mnoge podseća na zvezde korejskog popa (K-Pop), iako tek u julu puni 19 godina.

U Junajted je došao 2020. iz Atletiko madrida.

- Kada sam se pridružio ovom neverovatnom klubu, sanjao sam o svom debiju, igranju na Old Trafordu, prvom golu i osvajanju trofeja sa ovim grbom na grudima. Osećam se veoma ponosno i emotivno što sam već doživeo te trenutke, zajedno sa svojom porodicom koja me podržava na svakom koraku. Svi smo počastvovani što imamo priliku da nastavimo naš put u Mančester junajtedu i već sam počeo da radim na postizanju sledećeg niza ciljeva i ambicija – rekao je Garnaćo, pa nastavio:

- Trener i njegov stručni štab su mi pomogli da se unapredim u svakom pogledu, i uz njihovu podršku, svakodnevno se razvijam kako bih pomogao timu da bude uspešan. Radujem se budućnosti i jedva čekam da stvorim još posebnih uspomena sa ovom ekipom, pred našim neverovatnim navijačima.

Garnaćo uživa u probojnoj sezoni, postigao je pet golova i šest asistencija u 31 nastupu pre nego što je doživeo povredu ligamenata zgloba protiv Sautemptona prošlog meseca. Vratio se na trening u petak pre nego što je objavljena vest.

Mada, malo je ironično što vest o Garnaćovom novom ugovoru stiže nakon što je Erik ten Hag potvrdio da je Junajted blokirao njegovo igranje za Argentinu na Svetskom prvenstvu za mlade sledećeg meseca.

Garnaćo je navodno očajnički želeo da zaigra na mladom turniru koji počinje 20. maja i čiji je domaćin Argentina - pošto je već bio primoran da se povuče iz seniorskih međunarodnih utakmica protiv Paname i Kurasaa zbog povrede.

Razume se da je tinejdžerski krilni igrač uputio ličnu molbu Ten Hagu da ga pusti, iako bi to moglo značiti da će potencijalno propustiti Premijer liga mečeve protiv Bornmuta, Čelsija i Fulama, kao i finale FA Kupa protiv Mančester Sitija 3. juna.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike