Holandski sudija udario na Tadića, pa mu javno zapretio: Moramo da mu zabranimo ovakvo ponašanje

27.04.2023

15:01

0

Autor: D. P.

Posle Snajdera i brojnih novinara, sada i sudija udario

Holandski sudija udario na Tadića, pa mu javno zapretio: Moramo da mu zabranimo ovakvo ponašanje
Copyright Profimedia

Poznati holandski fudbalski sudija Bas Nijhuis u emisiji "Today Inside" dobio je priliku da komentariše događaje sa derbija PSV - Ajaks (3:0) i tada se posebno osvrnuo na ponašanje kapitena gostujućeg tima Dušana Tadića.

Srbin koji ove sezone izdržava bočne udare sa svih strana, dobio je i od arbitra, koji je njegovo padanje posle duela nazvao glumom.

- Kada ovo vidimo, takođe mislimo da je trebalo da damo žuti karton za tu glumu. Sledeći put bi ga stvarno trebalo udariti pre nego što zazviždite. Zaista moramo da zabranimo ovakvo ponašanje - rekao je Holanđanin.

Derbi je sudio Serdar Gozubujuk, a Nijhuis je nagovestio ono što će se desiti Srbinu ako mu se ponove situacije iz Ajndhovena:

- Šta mislite da će se desiti sledeći put? Mislite li da će i dalje biti samo zvižduk? Ako je tako onda ste ga pustili nastavi po starom.

Holandske sudije u Holandiji imaju pravo da istupaju u javnosti da posle mečeva daju izjave. Nijhuis je jedan od najpopularnijih tamošnjih sudija, a dugo je važio i za najboljeg do pojave Bjorna Kujpersa i Danija Mekelija.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike