Sve zavisi od meča sa Šarloa: Partizan odredio prioritete u prelaznom roku!

21.09.2020

19:00 >> 19:04

0

Crno-beli pojačavaju tim, ali kako i koliko zavisiće od utakmice sa Belgijancima

Sve zavisi od meča sa Šarloa: Partizan odredio prioritete u prelaznom roku!
Copyright MN Press/Profimedia

Pobeda u Užicu nad Zlatiborom umesto da donese mir, samo je dodatno pojačala očekivanja navijača od letnjeg prelaznog roka! Uprava je saglasna sa njihovim željama i potrebama stručnog štaba da se tim pojača, ali sve stoji i stajaće naredna tri dana…

Crno-beli će bez sumje pojačati ekipu! Spisak igrača, potencijalnih novajlija je odavno napravljen, a koliko će njih biti angažovano zavisi isključivo od ishoda meča sa Šarloa u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Zato nije preterano reći da Partizan, kao i mnogo puta u ovo doba godine, igra utakmicu sezone koja na nekoliko načina određuje budućnost kluba.

Ako prođu Belgijance treba očekivati da sa spiska od sedam imena bude dovedeno dvojica, pa čak i trojica novih igrača. Svetozar Marković, povratnik iz Olimpijakosa ostaje prioritet, dok se među mogućim pojačanjima pominje i Vladan Vidaković iz subotičkog Spartaka.

Reč je o defanzivnom veznom fudbaleru, slične građe i karakteristika kao Aleksandar Šćekić, uz jednu bitnu razliku da se s njim u timu popunjava jedno mesto rezervisano za “bonusa”, pošto je rođen 1999. godine. Vidaković je dete Vojvodine, koje je sreću tražilo u Voždovcu, Radničkom Obrenovcu i Hajduku 1912, ali se tek u Subotici nametnuo kao profesionalac.

Ranije spominjani Jovan Vlalukin, dete Partizana i desni bek Metalca, mogao bi ponovo da dođe u fokus uprave crno-belih, baš kao što je i levi bek omladinskog tima (U19) Nikola Grković zavredeo pažnju Stanojevića i njegovog stručnog štaba.

Talentovani defanzivac rođen 2002. godine prethodnih deetak dana je trenirao sa prvim timom i ne bi bilo iznenađenje ako nastavio da radi sa profesionalcima iako bi do zimske pauze igrao za tim trenera Nenada Brnovića.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike