Mihajlović video kako Ibrahimović ponovo pomera granice

21.09.2020

21:04

0

Autor: 24sedam

Ono što je Zlatan uradio protiv Bolonje nije mu uspeo u prethodnih osam sezona u Seriji A

Mihajlović video kako Ibrahimović ponovo pomera granice
Copyright Tanjug/AP Photo/Antonio Calanni

Zlatan Ibrahimović – Bolonja 2:0. Neponovljivi Šveđanin pokazao je da i u 38-oj godini života može da učini nešto što mu nije pošlo za nogom nikada pre.

Iako mu je ovo deveta sezona u italijanskoj Seriji A, golgeteru svetske klase nikada se nije dogodilo da postigne dva gola na prvoj utakmici u sezoni. A to je “morao” da učini baš protiv svog velikog prijatelja trenera Bolonje Siniše Mihajlovića.

Tanjug/AP Photo/Antonio Calanni

Ibra je prvo pogodio mrežu Skoruposkog u 35. minutu. Bio je to nebeski skok, ali i teška pozicija da bi loptu dokačio glavom kako treba. Ali, Zlatan je majstor, a oni znaju kako i teško ostvarivo učine mogućim. Drugi gol postigao je iz penala. Benaser je pao posle jednog duela u šesnaestercu, sudija Federiko la Penja je samo odahmuo rukom. Ali, je onda dobio poruku od VAR sudija da bi trebalo da pogleda snimak duela. A kada je pogledao spornu situaciju na usporenom snimku – pokazao je na belu tačku. Ibrahimović je ciljao u desnu stranu gola. Lopta je prešla gol liniju tik pored stative.

Bolonja je imala par prilika,ali ništa više od toga. Očigledno je bilo da će Milan slaviti, posebno kada su gosti zbog drugog žutog kartona ostali bez Dejksa.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike