Ponosan sam što smo je osvojili! Mrkela presrećan, otkrio cilj Zvezde!

22.04.2023

21:14

0

Autor: A. S.

Slavlje crveno-belih je tek počelo

Ponosan sam što smo je osvojili! Mrkela presrećan, otkrio cilj Zvezde!
Terzić, Mrkela i Mijailović - Copyright MN Press

Veliko slavlje večeras je prevladalo crveno-belom stranom srpskog sporta - fudbaleri Crvene zvezde su šest kola pre kraja Superlige, potvrdili naslov šampiona i odbranu i šeste titule u nizu.

Na stadionu Rajko Mitić, nakon što je sudija označio kraj u okršaju sa ekipom TSC-a, usledila je slavljenička atmosfera, a zvaničnici kluba nisu krili sreću zbog uspeha.

Tako je sportski direktor, Mitar Mrkela istakao da je ovo jedna od važnijih titula.

- Nema sumnje da je ovo jedna od najvažnijih titula u istoriji Crvene zvezde i ponosan sam što smo je osvojili. Već u aprilu smo uspeli da postanemo prvaci Srbije i plasiramo se u Ligu šampiona, prvi u Evropi, što dovoljno govori o tome koliko smo bili uspešni. Naravno, ne zaustavljamo se ovde, jer želimo i da osvojimo Kup Srbije, te da se odlikujemo trećom duplom krunom u nizu, a ujedno radimo i na sklapanju tima koji će nas predstavljati u Ligi šampiona - kazao je Mrkela i potom otkrio:

- Već smo realizovali dva velika posla, s obzirom da smo bez obeštećenja potpisali Olanjinku i Stamenića, a nema sumnje da ćemo nastaviti u tom maniru, sve sa ciljem dodatnog ubrzavanja i podmlađivanja Zvezde. Želimo da zvezdaši uživaju u modernom fudbalu, to je naš cilj - podvukao je Mrkela.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike