U inat koroni: Zvezda prodala 2.239 sezonskih ulaznica

22.09.2020

15:51 >> 17:22

0

Autor: 24sedam

Crveno-beli pozivaju navijače da se uključe u akciju i iskoriste pretprodajne cene

U inat koroni: Zvezda prodala 2.239 sezonskih ulaznica
Copyright MN Press

Pandemija koronavirusa poremetila je sve, pa i sport, tako da se takmičenja širom sveta uglavnom odvijaju bez publike.

Prazne tribine dočekale su i fudbalere u Superligi Srbije na početku sezone 2020/21, ali su Crvena zvezda i njeni navijači rešili da odgovore tako što će se prodaja sezonskih utakmica odvijati na uobičajen način.

Pretprodaja je počela 5. avgusta i trajaće do 30. septembra, a dosad je kupljeno 2.239 godišnjih karata za stadion “Rajko Mitić”.

“U godini u kojoj obeležavamo 30 godina od osvajanja titule prvaka Evrope u Bariju, imamo priliku da prvi put u klupskoj istoriji osvojimo četvrtu uzastopnu titulu prvaka države. Cilj je i četvrto uzastopno učešće u grupnoj fazi UEFA takmičenja, gde se nadamo da će UEFA odobriti prisustvo publike”, navodi se u saopštenju crveno-belih i dodaje:

“Činjenica da se prodaja sezonskih karata odvija u momentu kada zbog trenutne epidemije koronavirusa nije moguće prisustvo navijača na utakmicama, biće u istoriji zapisana kao jedinstven primer vernosti i podrške klubu, a mi ćemo znati adekvatno da nagradimo sve koji su kupili sezonske karte u ovom periodu”.

Kupovina nove godišnje karte za severnu tribinu košta 4.000 dinara, a obnova 2.000. Cene za istočnu stranu su 7.000 i 3.000 dinara, a za zapadnu 8.000 i 4.000. Ostale cene možete videti na klupskom sajtu.

Zvezda je u prvih osam kola ostvarila maksimalnih osam pobeda i već beži drugoplasiranom Partizanu šest bodova.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike