Ožegovićev saigrač uhapšen zbog silovanja: Otkriven identitet fudbalera koji je seksualno zlostavljao belgijsku maturantkinju

12.04.2023

13:54

0

Autor: D. P.

Izraelac u velikom problemu

Ožegovićev saigrač uhapšen zbog silovanja: Otkriven identitet fudbalera koji je seksualno zlostavljao belgijsku maturantkinju
Copyright Printscreen/YouTube

Saigrač srpskog napadača Ognjena Ožegovića u grčkom Volosu, Boris Klajman uhapšen u Grčkoj pod optužbom da je silovao maloletnicu.

Reč je o devojčici koja je u Atinu stigla sa svojom školom na matursku ekskurziju, a koja je pretprošle noći u jednom noćnom baru u Atini upoznala izraelskog golmana i člana Volosa.

Rezultati DNK testa za Klajmana i maloletnice biće poznati za oko tri nedelje, ali Klajman je već sada uleteo u velike probleme. 

Prvo je dobio momentalni otkaz u klubu gde brani već tri sezone, a sada prema rečima predsednika Volosa i žena namerava da ga napusti:

- To je neoprostivo. Žena mu je nesrećna, ne želi ništa sa njim. Bio sam šokiran kada sam čuo za to, on je oženjen i ima troje dece. Tužna je i čudna situacija koja mu je rasturila porodicu. U nedelju, posle utakmice u Solunu, planirao je da ide u Izrael. Dogovorio je bebisiterku, a zatim otišao da se provode u Atini. Njegova žena je nesrećna, ne želi ništa. Mislim da će se razvesti od njega. Nadam se da će pronaći način da se pomire, jer rasturanje porodice nikada nije prijatna stvar - rekao je prvi čovek Volosa Ahileas Beos.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike