Prebogati klub želi Murinja! Posebni u ovoj zemlji još nije radio!

17.02.2023

20:23

0

Autor: D. N.

Zvanične ponude nije bilo, ali je u "akciju" krenuo sportski direktor

Prebogati klub želi Murinja! Posebni u ovoj zemlji još nije radio!
Žoze Murinjo - Copyright printscreen

Žoze Murinjo bi mogao da promeni klub, ali i državu. Spekuliše se da bi Portugalac mogao da napusti Romu i stigne u Pari Sen Žermen. Prema navodima Futmerkata, sportski direktor prvaka Francuske Luis Kampos kontaktirao je "Posebnog".

Kako se dalje navodi, čelnici PSŽ-a nisu zvanično kontaktirali Romu, ali je Kampos obavio razgovor sa Murinjom i izrazio je želju da portugalski trener preuzme šampiona Francuske.

- Predsednik PSŽ-a Naser Al Kelaifi želi promene. Sadašnji trener PSŽ-a Kristof Galtije je izgubio poverenje svlačionice, jer nije pronašao način da probudi tim. Njegov najveći san je Zinedin Zidan, ali ne bi imao ništa protiv ni protiv Murinja, koji se ranije često pominjao kao novi trener PSŽ-a. Al Kelaifi je u dobrim odnosima sa vlasnicima Rome - piše u tekstu francuskog portala.

PSŽ se i pored serije loših rezultata i dalje nalazi na prvom mestu na tabeli francuskog šampionata sa pet bodova prednosti u odnosu na Olimpik iz Marseja. Klub iz Pariza je nedavno poražen na svom terenu od Bajerna 1:0 u prvom meču osmine finala Lige šampiona.

Francuski mediji podsećaju da Murinjo ima ugovor sa Romom do juna 2024. godine, a dobar je prijatelj sa Kamposom, koji bi dolaskom Portugalca u Parizu sigurno sačuvao svoj posao.

Inače, Murinjo u bogatoj karijeri nije radio u Francuskoj. Trenirao je timove iz domovine, Engleske, Italije i Španije.

I nema sumnje da bi ponuda bila izdašna.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike