Ovacije za legendu Partizana! Ima neko ko ne zaboravlja njegov rad!(VIDEO)

10.04.2023

17:01

0

Autor: G. F.

Specijalni gost Premijeršipa Škotske između Dandi junajteda i Hibernijansa bio je čuveni Ivan Golac

Ovacije za legendu Partizana! Ima neko ko ne zaboravlja njegov rad!(VIDEO)
Golac pozdravlja navijače Dandija - Copyright printscreen/Twitter/Michael Alexander

Kad uradiš što niko nikada pre tebe nije uradio, onda sigurno ulaziš u istoriju. Već uobičajenim rečnikom iskazano - postaješ legenda.

Takav status u Škotskoj ima čovek, koji je na domaćoj sceni, istinska legenda FK Partizan Ivan Golac.

Prošlo je gotovo 30 godina otkako je Golac ispisao istoriju Dandi junajteda i doneo klubu trofej u Kupu Škotske. To pre srpskog stručnjaka nikome nije uspelo, prethodnih šest finala Dandi je gubio!

A u tom finalu Dandi je savladao giganta i velikog favorita Glazgo sa 1:0. Utakmica koju svaki navijač ovog kluba izdvaja kao jednu od najdražih.

U subotu je u okviru 31. kola škotske lige odigrana utakmica između Dandi junajteda i Hibernijansa, a specijalan gost na Tanadajs parku bio je upravo Golac.

I pozdravljen je ovacijama koje su pokazale da nikada neće biti zaboravljen! Obišao je naš trener krug oko stadiona, zastajkivao i otpozdravljao navijačima.

 

 

Na kraju je video i pobedu "svog tima" izborenu u 90. minutu iz penala. Slavili su 2:1 golovima Flečera u 8. i Mekgrata na kraju susreta. Jedini gol za Hibernijans postigao je Kuharevič u 70. minutu. Do kraja Premijeršipa Škotske ostala su još dva kola, a Dandi zauzima poslednje mesto sa 25 bodova.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike