Stojković izazvao frustracije Ronalda! Portugalac ponovo bez kapitenske trake napustio teren! (VIDEO)

10.04.2023

07:43

0

Autor: A. S.

Nije mu prvi put ovakvo ponašanje

Stojković izazvao frustracije Ronalda! Portugalac ponovo bez kapitenske trake napustio teren! (VIDEO)
Vladimir Stojković nakon odbrane Kristijanu Ronaldu - Copyright Printscreen/Twitter/AlCR7Media

Kada je Kristijano Ronaldo odlučio da karijeru nastavi u Saudijskoj Arabiji, mnogi su govorili o unosnim ugovorima, a retko o je shvatao taj potez kao novi izazov. I tako je i krenulo. U samo poslednje četiri utakmice, Portugalac je bio precizan čak sedam puta, a onda je naišao na Vladimira Stojkovića i stao.

Nekadašnji golman Partizana i Crvene zvezde, bivša reprezentativna "jedinica" i u 40. godini brani na visokom nivou, pa je i u duelu sa ubojitim golgeterom izašao nesavladan.

Duel Al Fejhe i Al Nasra okončan je bez pobednika i bez golova, 0:0, što je izazvalo nezadovoljstvo kod Ronalda, naročito što njegova skupocena ekipa polako posustaje u šampionskoj trci.

 

 

Ronaldo je očekivano bio najopasniji na terenu i od 18 šuteva svog tima ga golu srpskog čuvara mreže, najveću šansu imao nakon prodora po levoj strani, ali je potom slabo zahvatio loptu, pa je Stojković uhvatio "živu".

 

 

To je verovatno potez koji je izazvao i najveće nezadovoljstvo kod Portugalca, koji je i ovaj meč završio tako što je skinuo kapitensku traku pre ulaska u svlačionicu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike