Zvezda, Partizan, Nacionalni stadion... Vučić otkrio gde bi crveno-beli mogli da igraju, a nije Beograd

07.04.2023

10:10

0

Autor: 24sedam

- Aleksander Čeferin će doći da otvori. On je Bog u UEFA i raduje se otvaranju stadiona - kazao je predsenik Srbije

Zvezda, Partizan, Nacionalni stadion... Vučić otkrio gde bi crveno-beli mogli da igraju, a nije Beograd
Copyright RTS

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovo je pričao o stadionima u Srbiji i između ostalog i o Nacionalnom stadionu. Njegovo otvaranje nije daleko.

- Jedan stadion će (predsednik evropske kuće fudbala) Aleksander Čeferin doći da otvori. On je Bog u UEFA i raduje se otvaranju stadiona. Kreće uskoro i izgradnja Nacionalnog stadiona - kazao je Vučić tokom gostovanja na RTS-u.

Zatim je dobio i pitanje, zašto se grade novi stadioni u Loznici, Leskovcu i Zaječaru, iako klubovi  uz tih gradova nisu trenunto dobro pozicionirani u našem fudbalu.

- Ma nemojte, treba neko da bira mafijaški po tome gde su nam klubovi jaki? Tamo gde treba, razvijamo te sredine. Klubovi će sami da se pojave, verujte mi. Igraće i naša reprezentacija tamo. A gde će da igraju Zvezda i Partizan kada krenu da rade ove svoje užasne stadione danas?

Neko će da igra na Nacionalnom stadionu, a čuo sam predlog, za koji mislim inače da je pametan, da li će da bude tako ili ne, pojma nema, njihova je odluka, da Crvena zvezda razmišlja da igra pola u Leskovcu, pola u Loznici, jer njihove dve najveće navijačke baze su tamo.

Prvo da bi privukli Republiku Srpsku, a i da se oduže ljudima na jugu Srbije, jer je procentualno gledano tamo njihova ubedljivo najveća navijačka baza. Da li će to da urade? Ne znam - zaključio je Vučić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike