Bugarin daje savet Srbinu: Luka, za tebe nema sreće u Madridu

24.09.2020

16:59 >> 17:04

0

Čuveni Dimitar Berbatov veruje da bi Jović morao da napusti Real ako misli da oživi karijeru

Bugarin daje savet Srbinu: Luka, za tebe nema sreće u Madridu
Copyright MN Press

Legenda bugarskog fudbala Dimitar Berbatov posavetovao imao je savet za svog mlađeg srpskog kolegu Luku Jovića. Bivši golgeter Mančester junajteda veruje da bi za Jovićevu karijeru bilo najbolje kada bi otišao iz Real Madrida.

-Razočaran sam kako stoje stvari sa Jovićem u Realu. Ne ide mu. Mislim da bi mu najbolji potez bio kada bi otišao iz Reala – napisao je Berbatov u svojoj redovnoj kolumni za Betfair i dodao nešto što bi moglo da se shvati kao predlog:

-U Ajntrahtu bi imao sve što mu je potrebno da postane važan deo tima i glavni strelac. Povratak u Frankfurt bi bio najbolje rešenje. Poznaje grad, klub , vole ga tamo i mogao bi opet da postane sjajan igrač kao nekada.

Berbatov smatra da pred Jovićem ne postoje dva izbora, već se mora koncentrisati samo na jedini put koji ga vodi iz Madrida.

-Ne igra, a Zidan mu je na utakmicu sa Sosijedadom dao do znanja da neće imati mnogo šansi. Imao je i povrede, pa bi sreću mogao da pronađe na istom mestu gde odakle je krenuo prema Realu.

Uprkos savetu Berbatova, tokom četvrtka se u nemačkim medijima oglasio sportski direktor Ajntrahta Fredi Bobić, koji je odbacio bilo kakvu mogućnost Jovićevog povratka u Frankfurt. Prema izvorima španskih medija Jović će u slučaju odlaska biti pozajmljen klubu iz Premijer lige ili Serija A.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike