Tragedija u Engleskoj! Lepotica (25) iznenada preminula na imanju legendarnog fudbalera (FOTO)

29.03.2023

15:59

0

Autor: 24sedam

Vejki je predstavljala Ujedinjeno Kraljevstvo na takmičenju za Mis turizma i ušla u finale, a pojavljivala se na MTV.

Tragedija u Engleskoj! Lepotica (25) iznenada preminula na imanju legendarnog fudbalera (FOTO)
Copyright Printscreen/Facebook/Ysabelle Meï Lu Saura

Tragedija se dogodila na ergeli konja koja je u vlasništvu ćerke nekadašnjeg fudbalera Liverpula i reprezentacije Engleske, Majkla Ovena, Geme. Kako prenose mediji u Engleskoj, nekadašnja manekenka 25-godišnja Džesika Vejli iznenada je preminula.

Kako se dalje navodi, prvo se onesvestila, a hitna pomoć nije uspela reanimaciju. Proglašena je mrtvom na licu mesta u 7.30 ujutru u utorak. Vejli, poznatija kao Džes, bila je direktor za transport u ergelama kod Malpasa u Češiru koje su takođe u vlasništvu Geme.

Lekari su naveli da smrt nije sumnjiva i da su njeni najbliži obavešteni.

Vejli je radila kao rukovodilac transporta u ergeli, a radila je i za šeika Hamdana bin Rašida al Maktuma, zamenika vladara Dubaija koji poseduje veliku međunarodnu mrežu ergela sa rasnim konjima.

- Sa velikom tugom obaveštavamo da je cenjeni član našeg tima preminuo jutros na poslu. Porodica je obaveštena, pa Manor tim kao i porodica mole za privantnost - navedeno je na profilu ergele.

Vejli je pre četiri godine predstavljala Ujedinjeno Kraljevstvo na takmičenju za Mis turizma i ušla u finale, a imala je angažmane i na MTV-ju.

Kada je reč o Ovenu, ljubitelji fudbala ga pamte i kao igrača Real Madrida, Njukasla, Mančester junajteda i Stouka. Ergelu je osnovao 2006. godine, dok je nosio dres "svraka".

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike