Mitrogol ništa ne prepušta slučaju! Srpski napadač ima biznis za budućnost!

29.03.2023

10:29

0

Autor: 24sedam

- Za njega je iskeširao oko tri miliona evra, mada on danas vredi mnogo više - objasnio je izvor

Mitrogol ništa ne prepušta slučaju! Srpski napadač ima biznis za budućnost!
Aleksandar Mitrović - Copyright MN Press

Aleksandar Mitrović misli o svojoj i budućnosti porodice, pa je odlučio da uloži u nekretnine. Posle luksuznog objekta u rodnom Smederevu, dva penthausa u srcu Vračara, napadač reprezentacije Srbije i Fulama je pazario i manji hotel na Kopaoniku od oko 300 kvadrata.

- U samom centru ove planinske lepotice, a u mirnom delu, između poznatih apartmana, s jedne strane strane, i luksuznog hotela, s druge, zaklonjen od puta, nalazi se privatni objekat od sedam apartmana koji je Mitar kupio prošle godine. Za njega je iskeširao oko tri miliona evra, mada on danas vredi mnogo više - ispričao je dobro obavešteni izvor za Alo i dodao da je fudbaler renovirao sve svoje stambene jedinice.

Ali neće stati na tome.

- Trenutno razgleda placeve ali i apartmane na Zlatiboru, a interesuje se i za crnogorsko primorje. Želi da dok igra i zarađuje basnoslovne sume pametno ulaže u ono što će mu donositi zaradu čitavog života. Na taj način obezbediće i svoje naslednike - zaključena je ova priča.

Podsetimo, posle Partizana Mitrović je bio u Anderlehtu, Njukaslu, a kao što je rečeno, sada je u Fulamu. Ali se spominje i transfer u neki od bogatijih klubova.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike