Mitru se ne piše dobro! FA Engleske se zvanično oglasila: Standardna kazna je nedovoljna!

20.03.2023

22:33

0

Autor: A. Š.

Srpski napadač suočava se sa žestokom sankcijom zbog isključenja na Old Trafordu

Mitru se ne piše dobro! FA Engleske se zvanično oglasila: Standardna kazna je nedovoljna!
Aleksandar Mitrović - Copyright Prfimedia/The Times/News Licensing

Košmarna noć na „Teatru snova“, izvesno je, postaće još gora za Aleksandra Mitrovića. Napadač Fulama isključen je na meču četvrtfinala FA Kupa protiv Mančester junajteda zbog napada na glavnog sudiju meča Krisa Kavanoa, zbog čega se na Ostrvu u ponedeljak podigla velika prašina.

Spekulacije da će reprezentativac Orlova biti drakonski kažnjen večeras su dobile i zvaničnu potvrdu. Fudbalska asocijacija Engleske oglasila se saopštenjem u kojem su naglasili da standardna kazna u ovakvim situacijama ovoga puta nije dovoljna.

FA je Mitra optužila za nasilničko i nepristojno ponašanje, a pored njega na tapetu disciplinaca biće i trener londonskog kluba Marko Silva, ali i sam Fulam, koji se tereti zbog toga što nije obezbedio da se članovi njegovog tima ponašaju pristojno.

- Fudbalska asocijacija tvrdi da standardna kazna koja bi se inače odnosila na Mitrovića za isključenje za nasilno ponašanje prema sudiji je nedovoljna. Mitrovićevo ponašanje i jezik su bili neprimereni, uvredljivi i preteći i zbog toga je isključen - stoji između ostalog u saopštenju Fudbalske asocijacije.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike