Evra: Mesiju fali nešto što Ronaldo ima! Osvojio bi 15. Zlatnih lopti da su po tome isti!

09.03.2023

13:30

0

Autor: D. P.

Francuz napravio razliku

Evra: Mesiju fali nešto što Ronaldo ima! Osvojio bi 15. Zlatnih lopti da su po tome isti!
Ronaldo i Mesi - Copyright Profimedia

Ronaldo ispred Mesija?

Čuveni francuski fudbaler Patris Evra uporedio je Lea Mesija (35) i svog saigrača iz Mančester junajteda Kristijana Ronalda (37), tvrdeći da Argentinac nije bio sklon naporonom radu kao Portugalac, zbog čega nije nagrađen Zlatnom loptom koliko to talentom zaslužuje.

Mesi je do danas osvojio sedam Zlatnih lopti, što je rekord u konkurenciji za ovu nagradu, koja je najvrednija pojedinačna nagrada za jednog igrača.

Mnogi veruju da je on ozbiljan kandidat za osmu Zlatnu loptu nakon što je u decembru prošle godine sa Argentinom osvojio Svetsko prvenstvo u Kataru 2022.

- Želim da objasnim zašto svaki put ističem Ronalda. Nije zato što mi je brat, već zato što sam zaljubljen u njegov naporan rad. Osećam se kao Mesi. Bog mu je upravo dao talenat i Kristijano je morao da radi za to. Imao je talenat, ali je morao da radi za to. Da je Mesi na isti način trenirao kao Ronaldo, verovatno bi danas imao 15 Zlatnih lopti. Prosto sam zaljubljen u ljude koji vredno rade, zato biram Ronalda umesto Mesija - rekao je Evra.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike