Srbin je pravi heroj "solunskog fronta"! Fudbaler pogođen petardom, gazda kluba na terenu, VAR penal i gol za pobedu Živkovića! (VIDEO)

19.03.2023

21:36

0

Autor: G. F.

Jedan "sasvim običan" derbi Arisa i PAOK završen je trijumfom gostiju

Srbin je pravi heroj "solunskog fronta"!  Fudbaler pogođen petardom, gazda kluba na terenu, VAR penal i gol za pobedu Živkovića! (VIDEO)
Andrija Živković - Copyright Profimedia

Ah, ti ludi, ludi Grci! Kad njihova krv proključa zbog fudbala onda je sve moguće, da ne kažemo dozvoljeno.

Potpuni haos obeležio je "sasvim običan" derbi Arisa i PAOK, koji su gosti rešili u svoju korist sa 2:1.

 

 

I ove nedelje fudbalski stadion pretvoren je u solunski front, a heroj je bio srpski fudbaler Andrija Živković! Nekadašnji igrač Partizana doneo je trijumf ekipi PAOK u 75. minutu.

Ali, idemo redom. Aris je poveo u 12. minutu preko Luisa Palme, a u 41. je domaćem timu poništen gol zbog ofsajda. Na poluvreme se otišli vođstvom domaćina od 1:0.

Igrao se 60. minut kada su navijači Arisa petardom pogodili Konstantelijasa dok se sprema o da izvede korner.

Smirile su se strasti nekako, ali ne zadugo. Osam minuta kasnije izjednačio je Sastre iz penala koji je dosuđen nakon gledanja snimka i asistencije iz VAR sobe. Da li ga je bilo ili ne, procenite sami.

 

 

Već smo napisali da je Živković pogodio za pobedu, ali to nije bio kraj uzbuđenjima. Zbog navijača domaćih koji su ubacivali sve i svašta na teren, utakmica je produžena za 15 minuta, a sve je začinio vlasnik Arisa Todoris Karipidis, koji se našao na terenu.

 

 

Pred navijačima Arisa i PAOK su dani različitog raspoloženja. Arisovci će "patiti" i gledati da se sakriju kako god znaju i umeju, dok će oni koji vole PAOK neko vreme živeti na krilima današnjeg trijumfa.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike