Pogba danas puni 30 godina, a priča se o kraju karijere! Šta je sledeći potez slavnog Francuza!

15.03.2023 | 06:30

Autor: G. F.

Fudbaler Juventusa ponovo povređen, sledi nova duža pauza što se čelnicima Juventusa nimalo ne sviđa

Copyright Profimedia

Na današnji dan 1993. godine rođen je francuski fudbaler Pol Pogba. Ispisao je fine stranice istorije fudbala, ali je mogao i više. Bez dileme.

Sada sa napunjenih 30 nalazi se u Juventusu, a njegovo stanje je takvo da su sve glasnije priče o završetku karijere.

Što zbog povreda, što zbog neodgovornosti, neozbiljnog pristupa obavezama... Postavlja se pitanje šta je sledeći potez čuvenog Francuza. Naravno, pita se mnogo i Juventus, ali se čini da Stara dama gubi strpljenje i da tu "više nema sreće".

Nova povreda butnog mišića, zbog koje će pauzirati najmanje tri nedelje, samo je nastavak loše priče. Od povratka u torinski klub Pogba je već jednom završio na operaciji, potpuno ispadanje iz forme bilo je prirodni sled stvari, a pre samo nekoliko dana odstranjen je iz tima zbog kašnjenja na trening. Sve u svemu odigrao je dve utakmice za Juve u ovom mandatu, a to je predaleko od očekivanog.

Karijera Pola Pogbe je kada se gledaju samo statistički podaci zaista impozantna. Sa reprezentacijom Francuske bio je prvak sveta, osvojio je i Ligu nacija, te bio vicešampion Evrope.

Igrajući za Mančester junajted osvojio je Premijer ligu i dva Liga kupa Engleske, dok je kao član Juventusa stigao do dva Kupa, tri Superkupa i četiri titule šampiona Italije.

BONUS VIDEO:

 

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam