Dok je on igrao u Lučanima, supruga se porađala: Katai po drugi put otac

27.09.2020

06:03 >> 07:45

0

Autor: J. T.

Duplo slavlje Zvezdinog asa

Dok je on igrao u Lučanima, supruga se porađala: Katai po drugi put otac
Copyright MN Press

Snažnim udarcem u 54. minutu utakmice u Lučanima, Aleksandar Katai je duplirao prednost Crvene zvezde protiv Mladosti i omogućio ekipi mirnu igru u drugom poluvremenu. Na kraju – 4:0 kao lepa uvertira za put u Jermeniju gde će narednog četvrtka crveno-beli pokušati da se preko Ararata domognu Lige Evrope.

Pored maksimalne devete pobede u Superligi ove sezone i svog petog prvenstvenog gola, 29-godišnji napadač imao je mnogo veći razlog za slavlje u subotu uveče: po drugi put je postao otac.

Dok je on igrao u Lučanima, supruga Tea je na svet donela njihovog drugog sina.

Porodica mi je uvek na prvom mestu. Dobio sam drugog sina i zaista sam presrećan. Imam više povoda za slavlje. Sa druge strane večeras smo ostvarili veoma bitnu pobedu. Nastavljamo dalje, idemo ka našem cilju koji je odavno poznat, a to je ulazak u grupnu fazu Lige Evrope rekao je Katai posle utakmice i istakao da mu je bilo veoma čudno jer nije bio uz suprugu prilikom porođaja:

Moram priznati da mi je bilo veoma teško, pošto nisam mogao da budem uz suprugu danas pri porođaju. Dosta je čudno kada sam daleko od porodice, ali kada mi je javila da je sve prošlo kako treba, bio sam miran i mogao sam fokusirano da odigram meč.

Vremena za slavlje biće tek posle važnog gostovanja u Jerevanu. Eliminacija od Omonije u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope bila je neprijatno iznenađenje i zato crveno-beli ne bi smeli da dozvole sebi još jednu grešku.

– Svi znamo kakva su očekivanja. Utakmica koja nas očekuje u četvrtak je najbitnija u sezoni. Svima nama, kako igračima, celom klubu, tako i navijačima, meč sa Araratom mnogo znači. Daćemo naš maksimum, imamo kvalitet i verujem da ćemo ispraviti grešku sa Kipra i da ćemo od oktobra igrati grupnu fazu Lige Evrope – priželjkuje Katai.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike