Matić odan Portugalcu: Igrao sam i pre za Murinja, za njega ću dati sve

10.03.2023

09:25

0

Autor: D. P.

Roma u prvom meču osmine finala Ligi Evrope sa 2:0 savladala Real Sosijedad

Matić odan Portugalcu: Igrao sam i pre za Murinja, za njega ću dati sve
Nemanja Matić - Copyright Tanjug/AP

Srpski vezni fudbaler Nemanja Matić pružio je još jednu blistavu partiju u dresu Rome, pomogavši "vučici" da u prvom meču osmine finala Ligi Evrope sa 2:0 savlada Real Sosijedad.

Matić je briljirao i posle utakmice dajući izjavu Skaj Sportu na italijanskom jeziku, pa su navijači Rome još jednom pohvalili profesionalizam Srbina koji je tako brzo savladao jezik da može uz malu pomoć prevodioca da daje izjave pred kamerom.

- Odigrali smo dobru utakmicu protiv veoma jakog tima. Bilo je teško, ali smo igrali veoma dobro i odlično se branili. Veoma smo srećni. Naš tim je napredovao u odnosu na ono od pre 4-5 meseci. Mnogo smo napredovali - rekao je Matić.

 

 

Srbin nije propustio priliku da istakne svog omiljenog trenera Žozea Murinja sa kojim je radio U Čelsiju i Mančester junajtedu.

- Pobedili smo 2:0, ali oni igraju veoma dobro, mi moramo da igramo ovako u revanšu. Murinjo nam mnogo pomaže, on je rođen da vodi ove utakmice. Naš trener je odlično pripremio ovaj meč, znali smo šta može Real Sosijedad. Večeras je to bila timska pobeda. Igrao sam za Murinja ranije i uvek želim da dam sve za njega.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike