Haos u Turskoj: Tuča fudbalera pre utakmice, linč navijača na tribinama, povod za mržnju neverovatan (VIDEO)

05.03.2023

13:56

0

Autor: D. P.

Strašne scene u Bursi

Haos u Turskoj: Tuča fudbalera pre utakmice, linč navijača na tribinama, povod za mržnju neverovatan (VIDEO)
Copyright Printscreen/YouTube

Ludilo u turskoj drugoj ligi!

Fudbaleri Burse napali su protivnički tim Ameda pola sata pre početka utakmice i to dok su se gosti nalazili na terenu da bi "osetili" travu i atmosferu na stadionu.

Zasad niko ne zna da kaže razlog što su igrači domaćeg tima masovno nasrnuli na "amedovce". Prema još ne potvrđenim informacijama, igrači Ameda su u prvom meču sezone sa Bursom koristili čak i žilete tokom utakmice, pa je tako nekoliko fudbalera izašlo sa velikim rasekotinama po telu.

Na snimcima se vidi da je policija morala da interveniše kako se incident ne bi proširio, a reagovao je i ministar unutrašnjih poslova Turske pre početka utakmice. Mediji prenose da su navijači tokom noći palili pirotehniku ispred hotela gde su odseli gosti.

Amed je trenutno prvoplasirani tim, dok se Bursa nalazi u donjem delu tabele. Gosti su iz grada Dijarbakira, koji je centar oblasti naseljen kurdskom manjinom, pa je i taj detalj izazivao napetost između igrača i navijača dva kluba.

U jednom momentu postojala je opasnost da pristalica Ameda bude linčovana, jer su ga navijači Burse otkrili na samo njima znan način.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike