Bogati vlasnik Čelsija uzima stvari u svoje ruke: Sastavio transfer listu, poznato ko je na prodaju!

05.03.2023

10:54

0

Autor: A. S.

Plavci su do sada trošili, ali vremena se menjaju

Bogati vlasnik Čelsija uzima stvari u svoje ruke: Sastavio transfer listu, poznato ko je na prodaju!
Fudbaleri Čelsija slave pobedu - Copyright Tanjug/AP Photo/Kin Cheung

Čelsi je tokom proteklog zimskog prelaznog roka potrošio ogromnu sumu novca na pojačanja, a u zbiru i sa letnjim, reč je o čak 611 miliona evra, ali to se na terenu nije vratilo.

Londonski Plavci su devetoplasirani u Premijer ligi, pa su, kako vreme odmiče, sve dalji od vrha i Evrope u narednoj sezoni, dok su poraženi i u prvom meču osmine finala Lige šampiona od ekipe Borusije Dortmund.

Zato je bogati vlasnik kluba, Tod Boli, rešio da potraži neko rešenje i odlučio da sastavi transfer listu od igrača kojima je ostala još jedna ili dve godine ugovora. Na njoj se za sada nalaze Pjer-Emerik Obamejang, Hakim Ziješ i Konor Galager, prenosi britanski "Telegraf".

- Tod Boli želi prvo da proda one fudbalere kojima je ostala godina ili dve ugovora sa Čelsijem. Pored Obamejanga, Ziješa i Galagera, Čelsi bi mogli da napuste i Kristijan Pulišić i Mejson Maunt, koji bi trebalo da karijeru nastavi u Liverpulu. Neizvesno je i da li će Kai Haverc, Kepa Arizabalaga i N'Golo Kante. Neki od ovih igrača su višak u timu, ali Čelsi želi na kraju sezone da dobro zaradi prodajom fudbalera - zaključuje se u tekstu "Telegrafa".

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike