„Leteći“ Ronaldo doneo Juventusu bod protiv Rome i ušao u istoriju, Milan rastužio Vulića i Golemića

27.09.2020

21:01 >> 21:04

0

Autor: N. St.

Stara dama sa desetoricom stigla do izjednačenja u Rimu

„Leteći“ Ronaldo doneo Juventusu bod protiv Rome i ušao u istoriju, Milan rastužio Vulića i Golemića
Copyright Tanjug/AP Photo/Gregorio Borgia

Derbi kola Serije A završen je bez pobednika. Roma i Juventus su podelili bodove – 2:2 (2:1).

„Vučica“ je povela preko Veretoa u 31. minutu, da bi Ronaldo sa penala u 44. izjednačio. Da na poluvreme odu sa prednošću postarao se ponovo Vereto u prvom minutu nadoknade kada je poslao loptu u mrežu posle odlične kontre svog tima.

Posao im je bio dodatno olakšan kada je Rabio u 62. minutu dobio drugi žuti karton. Međutim, maestralni Portugalac to nije dozvolio. Danilo je poslao centaršut u peterac, a Ronaldo nebeskim skokom još jednom savladao Mirantea. Tim golom je ušao u istoriju kao prvi igrač koji je postigao 450 pogodaka u “ligama petice”.

Do kraja susreta nije bilo novih pogodaka.

Napoli je kod kuće deklasirao Đenovu (6:0). Strelci su bili Lozano u 10 i 65. minutu, Zjelinski u 46 Mertens u 57, Elmas u 69 i Politano u 72. minutu. Nikola Maksimović je u 46. minutu ušao umesto Manolasa, dok je Ivan Radovanović na drugoj strani u 70. zamenio Leragera.

Milan je, bez Zlatana Ibrahimovića koji je u karantinu zbog korone, na gostovanju savladao Krotone (0:2).  Kesi je sa penala u drugom minutu nadoknade prvog dela doneo vođstvo, da bi Dijaz u 50. postavio konačan rezultat.

Miloš Vulić, doskorašnji igrač Crvene zvezde, je u igru ušao u 72. minutu, dok je bivši defanzivac lučanske Mladosti Vladimir Golemić odigrao ceo meč. U redovima „rosonera“ je nekadašnji fudbaler Donjeg Srema i Borca iz Čačka Rade Krunić u 83. minutu zamenio Čalhanoglua.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike