Prikupljeno 18.872 dolara! Kraj aukcije dresova sa utakmice Crvena zvezda - Vojvodina odigrane u čast Siniši Mihajloviću!

28.02.2023

06:11

0

Autor: G. F.

Prikupljena sredstva će biti uplaćena Nacionalnom registru donora matičnih ćelija

Prikupljeno 18.872 dolara! Kraj aukcije dresova sa utakmice Crvena zvezda - Vojvodina odigrane u čast Siniši Mihajloviću!
Dres za Sinišu Mihajlovića - Copyright Instagram printscreen/crvenazvezdafk

Sve pohvale za Crvenu zvezdu i Vojvodinu! Beogradski crveno-beli saopštili su da je okončana aukcija dresova sa utakmice sa novosadskim crveno-belima, koja je odigrana u čast i sećanje na preminulu legendu dva kluba, srpskog i evropskog fudbala Sinišu Mihajlovića.

Ukupan iznos prikupljen na aukciji je 18.872 dolara i sva sredstva će biti prosleđena Nacionalnom registru donora matičnih ćelija pri Institutu za transfuziju krvi Srbije.

Printscreen/Arena sport
Oproštaj od Siniše Mihajlovića

- Posebno dizajnirani dresovi, koje su prvotimci našeg kluba nosili na prolećnoj premijeri protiv Vojvodine, u znak i slavu Siniše Mihajlovića su dati na aukciju sa humanitarnim ciljem. Posle nepunih mesec dana aukcija je završena, a zvezdaši širom sveta su pokazali da imaju veliko i humano srce. Prikupljena je neverovatna cifra od 18.872 dolara. Kao što je prvobitno predviđeno celokupan iznos je doniran Nacionalnom registru donora matičnih ćelija pri Institutu za transfuziju krvi Srbije - objavili su iz FK Crvena zvezda.

Najveći iznos od 2.897 dolara dostigao je dres "Mihajlović" sa brojem 11 koji su potpisali svi fudbaleri Crvene zvezde. Od aktivnih igrača navijači su najviše novca dali za dres Aleksandra Kataija - 1.053 dolara.

Siniša Mihajlović nas je napustio 16. decembra nakon velike i duge borbe sa leukemijom.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike