Ibrahimovića ponovo pitali kad će kraj, njegov odgovor bio više nego jasan!

27.02.2023

09:47

0

Autor: D. P.

Veteran ne pomišlja na kraj iako ima 41. godinu

Ibrahimovića ponovo pitali kad će kraj, njegov odgovor bio više nego jasan!
zlatan ibrahimović - Copyright Profimedia

Ibra zaigrao posle duge pauze!

Veteran Milana Zlatan Ibrahimović dobio je priliku da igra u pobedi protiv Atalante 2:0 nakon 280 odana odsustva zbog povrede.

Poslednji put je igrao u pobedi nad Sasuolom na kraju prošle sezone u utakmici koja je pomogla Milanu da osvoji Skudeto. Posle toga je zadobio povredu kolena i morao je na operaciju. U međuvremenu izgubio je prijatelja i agenta Mina Raiolu, pa Sinišu Mihajlovića, ali sve probleme je ostavio iza sebe i spreman je da traje i posle ove sezone.

- Sjajan je osećaj, prošlo je godinu i dva meseca da nisam mogao da igram fudbal kako sam želeo, da se nisam osećao dobro. Mnogo sam ranije patio, kako zbog onoga što se desilo sa Minom Rajolom, tako i zbog fizičkog stanja. Nije bilo lako, sada je veoma lepo biti na terenu.

Protiv tima iz Bergama bio je siguran da može napraviti razliku:

- Bio sam malo nervozan, ali imam veliko samopouzdanje. Otkako sam se ponovo pridružio timu, bio sam siguran da još uvek mogu da napravim razliku i da ću moći da prenesem svoje samopouzdanje na druge. Nije bio srećan trenutak kada sam se vratio, ali u poslednje tri-četiri utakmice igramo veoma dobro. Moramo da nastavimo i da ne budemo zadovoljni jer je jedan poraz dovoljan da sve dovede u pitanje. Sada uživamo u ovoj pobedi.

Ponovo se poteglo pitanje njegovog ostanka na terenu, budući da mu je 41. godina.

- Ako ostanem ovakav, mogu da igram još nekoliko godina, a ne samo jednu.

Milan igra protiv Totenhema u revanšu Lige šampiona sledeće nedelje, a Ibrahimović će verovatno biti u prilici da pomogne saigračima da sačuvaju 1:0 sa San Sira.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike