Partizan naoštren za novi evropski duel! Znaju sve o Šerifu, a ima i jedna mnogo dobra stvar! (FOTO, VIDEO)

15.02.2023

11:12

0

Autor: D. N.

Meč u Moldaviji bez publike, a na put je krenulo 24 fudbalera

Partizan naoštren za novi evropski duel! Znaju sve o Šerifu, a ima i jedna mnogo dobra stvar! (FOTO, VIDEO)
Fudbaleri Partizana kreću ka Moldaviji - Copyright FK Partizan/Miroslav Todorović

Ekspedicija Partizana krenula je u Moldaviju na utakmicu Lige konferencija, sa Šerifom. U avionu su se našla 24 fudbalera, a među njima su i Bibars Natho i Aleksandar Filipović.

- Biće veoma teška utakmica. Gledali smo ih već nekoliko puta, imaju dobre igrače, dobar su tim i biće teško za obe ekipe. Nadam se da ćemo da pobedimo kao i prošli put. I nadamo se da ćemo uz pobedu ići kući.

Znamo skoro sve o njima što bi trebalo i bićemo spremni - kazao je Natho, a da neće biti lako svestan je i Filipović koji je za početak komentarisao činjenicu da će se igrati bez navijača.

- To smo saznali juče, ali to ne menja ništa. Igraćemo u gostima i neće biti lako. Ekipa Šerifa je dobro organizovana ekipa, znamo i slabosti i vrline. Potrudićemo se da se sa pozitivnim rezultatom vratimo u Beograd.

Šerif u ovaj meč ulazi posle pauze u šampionatu i još nije odigrao takmičarski meč u kalendarskoj godini.

- Sigurno je dobro jer nemaju kontinuitet takmičarskih utakmica. Videćemo šta će biti, ali sve od nas zavisi - zaključio je Filipović.

Na spisku su Popović, Stevanović, Lukač, Živković, Filipović. Vujačić, Marković, Ilić, Šehović, Urošević, Belić, Traore, Fejsa, Pantić, Andrade, Stjepanović, Dijabate, Jevremović, Menig, Jović, Natho, Rikardo, Baždar i Pavlović.

Kao što se vidi, među putnicima su i omladinci Janko Jevremović i Mateja Stjepanović. Inače, Urošević nema pravo nastupa zbog kartona, ali je ipak otputovao sa saigračima.

Meč je zakazan za sutra, a početak je u 21.00.

BONUS VIDEO

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike