Moldavci zatvaraju stadion za navijače! Izašlo i obaveštenje za "grobare"!

14.02.2023

10:36

0

Autor: D. P.

Zakasnela odluka Moldavaca

Moldavci zatvaraju stadion za navijače! Izašlo i obaveštenje za "grobare"!
Fudbaleri Partizana napuštaju teren posle poraza od Mladosti - Copyright MN Press

Povodom utakmice Šerif - Partizan koja će se odigrati u Kišinjevu, crno-beli su poslali saopštenje u kome navode važnu informaciju dobijenu od domaćina meča.

- FK Partizan obaveštava javnost da je Fudbalski savez Moldavije, po nalogu Bezbednosne službe Moldavije, doneo odluku da se meč između ekipa FK Šerif iz Tiraspolja i FK Partizan Beograd odigra iza zatvorenih vrata, odnosno bez prisustva publike - piše u saopštenju i dodaje se:

- S tim u vezi, FK Partizan, zajedno sa Ministarstvom inostranih poslova Republike Srbije, preduzima sve bezbednosne mere za nesmetani boravak ekipe i predstavnika kluba u Moldaviji. Obaveštavamo sve navijače Partizana da ulaz u Moldaviju nije moguć i, kao ni prisustvo na utakmici, te vas molimo da ne polazite na put.

Obaveštenje o zatvaranju stadiona, kao i i onemogućavanju ulaska u Moldaviju navijačima Partizana došlo je prekasno. Grupa koja je sinoć zadržana na aerodromu već je o svom trošku otputovala za Bukurešt, odakle će nazad krenuti za Beograd, posle noći provedene na aerodromu u Kišinjevu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike