Fudbaler Juventusa baca karijeru: Nestao iz kluba, pa se saznalo gde je kad je uhapšen!

14.02.2023

13:56

0

Autor: P.K.

Drugi put mu se stavljaju lisice na ruke za vrlo kratko vreme, fudbal ga izlgeda ne zanima

Fudbaler Juventusa baca karijeru: Nestao iz kluba, pa se saznalo gde je kad je uhapšen!
Mohamed Ihataren - Copyright AP Photo/Peter Dejong

Izgleda da se nastavlja raspad karijere i života fudbalera Juventusa Mohameda Ihatarena. On je opet uhapšen u rodnoj Holandiji pod optužbom da je fizički napao bivšu devojku.

Vest da je igrač koji je u nedelju napunio 21 godinu uhapšen su potvrdili brojni holandski mediji, ali je De Telegraf otkrio razloge.

On je posle hapšenja saslušan, a ovo je drugi put da mu se za kratko vreme stavljaju lisice na ruke. U novembru je hapšen zbog pretnji, a to je samo poslednji u nizu incidenata za mladog fudbalera.

Njegov Porše od 177.000 evra zapaljen je u septembru u Utrehtu. Zna se od ranije da se Ihataren družio sa kriminalcima, a njegovoj porodici je prećeno. Zapaljen je i automobil njegovog brata.

 

 

Policija je objavila da ne veruje da se igrač bavi kriminalom, ali je svakako u kontaktu sa ljudima iz tog miljea.

Neki pretpostavljaju da je to zbog veze sa TikTok zvezdom Jasmin. Neki javljaju da se par čak i venčao nedavno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yasmine (@iitsyasmine)

 

Ihataren igra za Ajaks na pozajmici iz Juventusa. "Kopljanici" su u oktobru objavili da neće iskoristiti otkupnu klauzulu. Torinski klub ga je doveo 2021. i tada je potpisao četvorogodišnji ugovor.

Ihataren nije bio na pripremama Ajaksa letos u Austriji. Klub je tada javio da igrač nije spreman, ali je to objašnjenje ubrzo promenjeno u "lične razloge". Stručnjaci za bezbednost procenili su da nije bezbedno da putuje sa klubom zbog pretnji iz kriminalnog miljea.

Ihataren se proslavio u PSV-u 2019. i tada je procenjeno da je jedan od najtalentovanijih u svojoj generaciji. Juve ga je doveo za oko dva miliona evra, pa ga je prosledio u Sampdoriju, gde stvari nisu legle na svoje mesto, pošto je igrač odmah pobegao i dugo se nije javljao.

Posle je rekao da je patio od depresije.

Posle toga je otišao u Ajaks, gde je igrao samo pet minuta u kup utakmici, kao i dve prijateljske. Zimus se vratio u Juventus, ali se vodi kao povređen igrač.

Poslednji put je viđen u petak u trening centru Vinovo, ali je onda opet nestao sve do sad...

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike