Nadrealne scene sa fudbalskog derbija u Kolumbiji! Navijač utrčao na teren i udario igrača – onda je nastao haos! (VIDEO)

13.02.2023

16:29

0

Autor: A. Š.

Fudbaler jurio navijača i uzvratio mu, sudija doneo odluku zbog koje jedan tim nije želeo da se vrati na teren

Nadrealne scene sa fudbalskog derbija u Kolumbiji! Navijač utrčao na teren i udario igrača – onda je nastao haos! (VIDEO)
Trenutak kada huligan udara Katanja - Copyright Printscreen/Twitter/lavozembajador

Navikli smo već da svakakve scene viđamo na sportskim manifestacijama, ali ono što se dogodilo pred sam početak derbija kolumbijske elitne fudbalske lige retko se viđa i na mnogo nižim rangovima takmičenja.

Fudbaleri Deportes Tolime i Milonariosa samo su čekali da glavni arbitar meča da znak za početak meča, kada je jedan navijač domaćeg tima utrčao na teren i udario prvog igrača gostiju do aut linije Danijela Katanja.

Oko 20.000 navijača na stadionu verovatno je ostalo u šoku tim gestom, ali ne i Katanjo, koji se ekspresno pribrao pojurio napadača i žestoko mu uzvratio pre nego što su redari i policija huligana izveli sa stadiona.

Ono što je izvesno, Katanjo nije tek tako bio meta napada pošto je do prošle sezone nosio dres Tolime, da bi prošlog leta prešao u Milonarios, čiji fudbaleri i stručni štab na kraju nisu pristali na odigravanje utakmice.

Ali ne zbog napada na njihovog saigrača, već zbog toga što je posle incidenta sudija Katanju pokazao crveni karton. S obzirom da se njegovo poništavanje nije dogodilo, što su zahtevali kako bi uopšte nastavili pregovore oko odigravanja utakmice, ona na kraju nije ni odigrana.

- Navijač je uhapšen i mora da bude procesuiran. Ali, povlačenje ekipe sa terena je bojkot igre i sporta – istakao je predsednik Tolime Cesar Kamargo.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike