Navijač korner zastavicom tukao golmana, ispaljivali rakete u masu! Huligani divljali u Turskoj, neverovatne scene (VIDEO)

27.11.2022

17:55

0

Snimci iz Izmira su stvarno uznemirujući i šokantni

Navijač korner zastavicom tukao golmana, ispaljivali rakete u masu! Huligani divljali u Turskoj, neverovatne scene (VIDEO)
Trenutak napada na golmana - Copyright Printscreen/Twitter/sportbible

Kakav haos u Turskoj! Kao što znate, mečevi nižih rangova takmičenja nisu prekinuti zbog Svetskog prvenstva u Kataru, pa tako ni u Prvoj ligi Turske, ali ludilo koje smo u nedelju videli je stvarno neverovatno.

Geztepe je dočekao Altaj, svog velikog rivala (ne glavnog, to je ipak Karšijaka), ali meč je prekinut zbog divljanja huligana. Tačnije, jedan od njih je utrčao u teren, uzeo korner zastavicu i njome je tukao golmana gostiju Ozana Ozenca!

Publika je ispunila stadion do poslednjeg mesta, Geztepe ima najverniju publiku u Turskoj, ali je meč prekinut u 19. minutu.

Incidenti su počeli kada su navijači Altaja počeli pirotehnikom i raketama da gađaju domaće pristalice, meč je prekinut, a dvoja kola hitne pomoći su ušla na teren da pruže pomoć teško povređenima.

U tim trenucima je navijač utrčao u teren i sa leđa počeo da bije golmana gostiju. On je brzo savladan i uhapšen.

Meč je odmah prekinut i ne zna se kada će biti odigran, ali će turska policija svakako imati mnogo posla.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike