Holandska legenda prozvala Srbina: Umislio da je nekakvo božanstvo!

30.09.2020

11:58

0

Vim Kift zamerio najboljem igraču Ajaksa na ponašanju posle utakmice sa Viteseom

Holandska legenda prozvala Srbina: Umislio da je nekakvo božanstvo!
Copyright Profimedia

Nisu uobičajene u Holandiji kritike na račun Dušana Tadića. Ipak, čuveni golgeter Ajaksa Vim Kift i Johan Derksen, bivši fudbaler i novinar, u emisiji “Veronica Inside” nisu štedeli Srbina, a ni njegovog saigrača Denija Blinda zbog par situacija sa utakmice protiv Vitesea (2:1).

Ključnu je bilo što su se dvojica najiskusnijih igrača Ajaksa “drznuli” da bivšem “kopljaniku” Bazeru prebace zbog radovanja posle gola koji je postigao za Vitese.

-Užasno su me iznervirali Tadić i Blind zbog situacije sa Bazerom. Mislim da je to previše provokativno bilo što su oni uradili. Tadić misli da je božanstvo – rekao je Kift.

Sa izlaganjem Kifta složio se i Dreksen, ali je i on još “zasolio” svojim viđenjem Tadića:

Profimedia

-Ne možete ništa tu promeniti, jer ako ga neko faulira napravi lice u stilu “kako ti palo na pamet da me fauliraš”. Tada pomislim “alo, razvedri se malo”

Bazer se, takođe, osvrnuo na svoj duel sa dvojicom ajaksovaca:

-Proveo sam lepe godine u Ajaksu, ali to ne znači da se ne trebam radovati golu za svoj klub. Nije mi bilo važno što su me prozivali, trebao sam još jedan da zabijem. Tadić i Blind su posle utakmice stali ispred mene i vikali. To dovoljno govori o njima, ja neću ništa više reći.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike