Crno-beli pozvali svoje "grobare": Kupite sezonske ulaznice!

30.09.2020

15:24

0

Na plastificiranim karticama odštampani su likovi Radomira Antića i Miše Gajića, poznatijeg po nadimku Miša Tumbas

Crno-beli pozvali svoje "grobare": Kupite sezonske ulaznice!
Copyright Profimedia

Crno-beli su objavili vest o početku prodaje sezonskih ulaznica za sezonu 2020/2021. Kao što je već najavljeno nove pretplatne karte biće posebne po svom grafičkom izgledu, budući da će obe vrste sezonskih ulaznica imati na svojim frontalnim stranama fotografije dvojice ljubimaca navijača Partizana, nedavno preminule Radomira Antića i Miroslava Gajića, poznatijeg kao Miša Tumbas.

Biće to omaž velikim partizanovcima i uspomena za sve kojima je crno-bela boja na srcu, jer će dobiti komad plastike vredan čuvanja kada mu istekne važnost.

U saopštenju povodom početka prodaje, crno-beli poručuju:

FK Partizan

“I pored uvedenih, restriktivnih mera, zbog pandemije COVID -19, koje između ostalog ne dozvoljavaju prisustvo publike na sportskim događajima ali zbog pokazanog interesovanja i želje da nastave tradiciju kupovine godišnjih karata i da kupovinom istih pomognu klubu i pokažu lojalnost, uprava FK Partizan je odlučila da izađe u susret svojim najvernijim navijačima.
U vezi sa tim, cene sezonskih ulaznica će u periodu od 01.10. – 10.10. biti promotivne. U ovom periodu sezonske ulaznice mogu kupiti isključivo vlasnici prošlogodišnjih sezonskih ulaznica za koje će biti sačuvana njihova mesta iz prethodne sezone. Klub je odlučio da vlasnici sezonskih ulaznica iz prethodne takmičarske godine imaju pravo popusta i na dodatni broj ulaznica. (U skladu sa zakonom o sprečavanju nasilja na sportskim priredbama Republike Srbije jedno lice može kupiti maksimalno 4 ulaznice).

FK Partizan

Cene sezoskih ulaznica za tribine sa popustom od 01. do 10. oktobra koštaće: za jug 1.500 dinara, istok i zapad bočno za 3.500 RSD, dok će za centralni deo istih tribina biti potrebno da se izdvoji 4.000 dinara.  Cene u ložama sa popustom stajaće 40.000 (loža istok), 56.000 (zapad centar) i 48.000 (loža zapad bok).
Od ove godine, sezonske ulaznice prodavaće se i u Crno- belom butiku na stadionu (ulaz sa severne strane stadiona) od 10h-17h”, stoji u saopštenju FK Partizan.
Crno-beli napominju da neće vršiti refundaciju novca na kraju sezone, jer trajanje mera koje se odnose na pandemiju Covid-19, zavisi od odluka Vlade Republike Srbije.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike