Gvardiola poludeo: Svi nas mrze, izbacite nas u četvrtu, petu ligu....

10.02.2023

15:45

1

Menadžer Sitija smatra da je njegov klub na stubu srama, iako nema dokaza da smo kršili fer-plej

Gvardiola poludeo: Svi nas mrze, izbacite nas u četvrtu, petu ligu....
Pepe Gvardiola - Copyright Profimedia

Menadžer Mančester sitija Pepe Gvardiola osvrnuo se i na optužbu Premijer lige da je klub  prekršio fer-plej i da postoji mogućnost da budu izbačeni iz svih takmičenja.

- Već nas osuđuju. Ovo što se desilo ove nedelje, isto je bilo i sa UEFA. Bili smo osuđeni, a sada imamo samo optužbe. Ono što su mi rekli iz kluba je da smo ranije dokazali da smo potpuno nevini. Zašto ne bismo mislili da smo nevini? To su samo optužbe, a ne presuda. Morate da razumete da nas 19 premijerligaških timova optužuje bez mogućnosti da se branimo. Naši ljudi su sve objasnili u poslednje tri, četiri godine. Znate na kojoj sam strani - poručio je Gvardiola.

Menadžer Sitija je rekao da svi žele da ih izbace iz svih takmičenja, ali da se oni tih pretnji ne plaše.

- Čim je UEFA objavila saopštenje protiv nas, nedelju dana kasnije je devet klubova tražilo da nas izbace iz Lige šampiona. To nisu neprijatelji ili dobronamerni prijatelji. Ni sada nije drugačije. Iste optužbe, isti zahtevi da nas izbace iz Lige šampiona, da nas izbace u treću ligu... Ma šta treću ligu. Ni to nije dovoljno. Treba nas izbaciti, u četvrtu, petu ligu... Ali da znate da smo već bili tamo i da smo se vratili - zaključio je Gvardiola.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike