Iz Voždovca poručuju: Zvezda košta šest puta više od nas, ali ove utakmice nama mnogo znače

09.02.2023

17:50

0

Autor: P.K.

Zmajevi su u seriji pobeda, sada im sledi najozbiljniji ispit

Iz Voždovca poručuju: Zvezda košta šest puta više od nas, ali ove utakmice nama mnogo znače
Nikola Puača - Copyright MN Press

Voždovac je poslednju pobedu u Superligi pretrpeo u oktobru. Jesen je završio sa dve pobede, a onda je na prolećnoj premijeri u gostima savladao Radnički 1923. Ipak, sada mu sledi najteži ispit, jer na Krov dolazi šampion Crvena zvezda.

I to ne samo da dolazi petostruki uzastopni šampion države, već stiže posle neočekivanog remija sa Vojvodinom, što znači da će imati dodatni motiv, i to u trenutko kada rasterećuje igrački kadar. Crveno-beli iz Ljutice Bogdana su u prvom meču ovih ekipa ove sezone pobedili 4:0.

- Utakmica iz prvog dela sezone neće imati preveliki značaj, jer se od tada mnogo stvari promenilo i kod njih i kod nas, počevši od stručnih štabova i igrača. Mi se spremamo kao za svaku utakmicu i pokušaćemo da dođemo do svojih prilika za povoljan rezultat – rekao je trener Voždovca Nikola Puača.

Voždovac je objavio procenu da je Zvezdin tim tačno šest puta vredniji, a Puača ne beži od toga da je rival mnogo kvalitetniji "na papiru".

- Očekuje nas težak duel, protiv izuzetno kvalitetnog protivnika, koji raspolaže sa velikim fondom kvalitetnih fudbalera i praktično ima dva jaka tima. Svesni smo da je Zvezda veliki favorit, jer u svojim redovima ima odlične igrače, sa evropskim iskustvom", rekao je trener "zmajeva", pa dodao:

- Ovakve utakmice, gde mogu dodatno da steknu iskustvo, su veoma značajne za naše mlade igrače. Biće sigurno lepa, prava fudbalska atmosfera na Krovu.

Karte za meč 21. kola Superlige mogu se kupiti u Voždovac fan šop-u i na prodajnom mestu Ticketline na drugom spratu tržnog centra Stadion. Prodaja se odvija u petak od 10 sati do 22, dok će se u subotu prodavati na biletarnici (ulaz iz Dimitrija Marinkovića) od 10 pa do početka utakmice.

Maksimalan broj karata koje može kupiti jedna osoba je četiri.

U prodaji će biti samo karte za zapadnu tribinu i to po ceni od 600 dinara, dok su ulaznice za jug ustupljene Zvezdi i njenim navijačima.

Utakmica počinje u subotu u 14 sati.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike