Ziješu propada transfer u PSŽ zbog Čelsijeve pohlepe?

31.01.2023

17:54

0

Autor: A. Š.

Marokanac prošao lekarske preglede, sada pritiska Engleze da ga puste u Pariz

Ziješu propada transfer u PSŽ zbog Čelsijeve pohlepe?
Hakim Ziješ - Copyright Profimedia

Pretposlednjeg dana prelaznog roka gotovo ni od kuda odjeknula je transfer bomba u Parizu – PSŽ je krenuo po Hakima Ziješa.

Uticajni „Lekip“ sinoć je preneo da su čelnici „svetaca“ spremni na sve kako bi marokanskog reprezentativca doveli na „Park prinčeva“, ali izgleda da i njihova fleksibilnost u ispunjavanju Čelsijevih uslova ima crvenu liniju preko koje neće ići.

Pojedini izvori u Francuskoj u utorak u toku dana su objavili da je Ziješ uspešno prošao lekarske preglede u Parizu, a „Lekip“ pred ulazak u sam finiš januarske pijace donosi nove informacije koje se nimalo neće dopasti navijačima francuskog šampiona.

Prema izvorima jednog od najuglednijih i najuticajnijih sportskih listova u Evropi, pregovori dva kluba oko pozajmice još traju jer su čelnici Čelsija pohlepni u svojim zahtevima.

Ipak, nikakvi detalji oko toga šta „plavci“ traže za slobodu Ziješa nisu objavljeni, uz konstataciju da Marokanac insistira na prelasku u PSŽ i da je to jasno stavio do znanja odgovornima na „Stamford bridžu“ kako bi izvršio dodatni pritisak da mu daju zeleno svetlo za promenu sredine.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike