Valensija traži novog trenera – Gatuzo je ovim potezom samom sebi napisao otkaz! (VIDEO)

30.01.2023

19:13

0

Autor: A. Š.

Italijanski strateg je prošlog leta preuzeo Slepe miševe, rastanak došao brže nego što je bilo ko očekivao

Valensija traži novog trenera – Gatuzo je ovim potezom samom sebi napisao otkaz! (VIDEO)
Đenaro Gatuzo - Copyright Profimedia

Italijanski strateg Đenaro Gatuzo završio je svoju misiju u Valensiji. Klub sa „Mestalje“ u ponedeljak je objavio prekid saradnje sa temperamentnim trenerom, koji je na klupu „slepih miševa“ seo prošlog leta.

Gatuzo je šesti trener Valensije od 2019. godine, pa se sada već s pravom postavlja pitanje da li u neuspesima nekadašnjeg finaliste Lige šampiona poslednjih godina ima još nečije krivice osim dosadašnjih šefova stručnog štaba.

Ipak, deluje da je Gatuzo samom sebi napisao otkaz. I to zbog poteza van terena. Velika se tenzija stvorila oko „Mestalje“ pošto slepi miševi nisu pobedili u Primeri u poslednja četiri meča (tri poraza i remi), pa su navijači kluba posle neuspeha protiv Valjadolida ušli u raspravu sa Italijanom.

Kratkog fitilja, kakav je bio i tokom igračke karijere, Gatuzo se u sred rasprave sa jednim od fanova, okrenuo ka jednom od članova novinarske ekipe koji je sve snimao i odgurnuo ga.

Taj incident kao da je bio kap koja je prelila čašu kod čelnika Valensije, koji su samo dan kasnije odlučili da se Italijanu zahvale na saradnji i krenu u potragu za sedmim strategom u poslednje, nepune, tri godine.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike