Gatuzo se ne menja! Temperamet sa terena prikazao i pored klupe - Napadač napravio glupost, a Italijan nije imao milosti! (VIDEO)

08.10.2022

06:41

0

Đenaro je morao da iskali bes

Gatuzo se ne menja! Temperamet sa terena prikazao i pored klupe - Napadač napravio glupost, a Italijan nije imao milosti! (VIDEO)
gatuzo - Copyright Printscreen/Twitter/Balenziaguismo

Osmo kolo španske La Lige otvoreno je u petak uveče, a fudbaleri Valensije stigli su do pobede na gostovanju Osasuni, 2:1. Za domaći tim, strelac je bio srpski vezista Darko Brašanac, međutim, ovu utakmicu nisu obeležili potezi igrača na terenu.

Naime, Valensija je do nadoknade vremena vodila sa 2:0, golovima Klojvera i Dijakabija, dok je Brašanac ublažio poraz u poslednjim sekundama meča. Ali, titulu potez večeri, preuzeo je trener gostujućeg tima, Đenaro Gatuzo.

Italijana je i tokom igračke karijere pratio izraženi temperament, pa su mnogi igrači pre birali da se ne upuštaju u duel sa njim. Gatuzo nije znao šta je strah i opasnost, karakterisali su ga oštri klizeći startovi, ali i spremnost da se u svakom trenutku potuče. Njegov temperament ostao je gotovo nepromenjen i otkako je postao trener.

Sinoć je Gatuzo zbog postupka svog igrača, bes iskalio na frižideru! Sve se odigravalo u poslednjim minutima meča, nakon što je Muktar Dijakabi dobio žuti karton, a Italijan je rešio da izvede iz igre strelca drugog pogotka.

Nije želeo Gatuzo da rizikuje potencijalni crveni karton bitnog igrača, ali Dijakabi nije mogao da sedi mirno, već je i u momentima kada je seo na klupu imao šta da dobaci sudiji, koji mu je pokazao i drugi žuti, odnosno crveni karton, što je potpuno razbesnelo Gatuza.

 

 

Italijan nije mogao da kontroliše bes, već je rešio da šutne mini-frižider koji se nalazio pored Gvinejca.

On mora da poštuje sudijsku odluku, a crveni karton na klupi je nešto što moramo da izbegavamo. Dijakabi nam je već nedostajao u igri, jer sam morao da ga zamenim, a sada smo ga izgubili i za narednu utakmicu - rekao je Gatuzo posle meča.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike