Stanković iznenadio - Nikolić iskoristio

02.10.2020

08:26 >> 08:55

0

Autor: 24sedam

Mladi vezista odličan na velikom ispitu

Stanković iznenadio - Nikolić iskoristio
Copyright MN Press

Mimo očekivanja, Dejan Stanković je u četvrtak uveče protiv Ararat Jermenije zaigrao bez klasičnog defanzivnog veziste.

Na pozicije centralnih vezista stavio je Mirka Ivanića, Gelora Kangu i mladog Veljka Nikolića, koji je odličnom partijom opravdao trenerovo poverenje.

Smireno, ali na momente i atraktivno, igrao je 21-godišnji Nikolić, a posebnu zrelost pokazao je u finišu utakmice, kada je protivnik pokušavao da stigne do izjednačenja i produžetaka.

-Drago mi je što smo prošli u grupnu fazu. Ovo je veliki uspeh za sve nas u Crvenoj zvezdi. Nije bilo bitno gde će se igrati, mi smo ostvarili naš cilj. Čestitao bih svim igračima i stručnom štabu na utakmici. Dobro smo ušli u meč, tako treba i na svakoj sledećoj utakmici. Poslednjih petnaestak minuta smo ušli u mali problem, ali ni to nije bilo nerešivo. Presrećan sam što smo prošli – u dahu je pričao talentovani fudbaler za klupski sajt.

Nikolić je pobedu posvetio navijačima, koji su uoči puta na Kipar iznenadili fudbalere bakljadom i vatrometom uoči treninga na “Marakani”.

-Biće mi drago ukoliko budem igrao u Ligi Evrope. Za nas mlade igrače je to veliki podstrek kako bi bili što bolji i kako bi pružali još ubedljivije igre. Ova pobeda ide pre svega našim navijačima, pa onda svim ostalima. To su najbolji navijači na svetu, pronašli su način da nam pruže podršku i hvala im za sve. Okrećemo se utakmici u nedelju (protiv Napretak, prim. aut.), treba i to da pobedimo i onda imamo još više razloga za slavlje – podvukao je Nikolić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike