"Orlovi" 15 sati do Los Anđelesa žuljali kolena u ekonomskoj klasi, a čelnici FSS mogli i da se opruže

24.01.2023

14:05

0

Autor: 24sedam

Čelnici FSS mogli i da se opruže jer su do grada "anđela" putovali udobnom biznis klasom

"Orlovi" 15 sati do Los Anđelesa žuljali kolena u ekonomskoj klasi, a čelnici FSS mogli i da se opruže
Copyright fss.rs

Najbolji fudbaleri superligaških ekipa bez igrača Crvene zvezde i Partizana doputovali su u Los Anđeles posle više od 15 sati letenja ekonomskom klasom!

Kako im je bilo kad su konačno dotakli američko tlo, to njihova kolena najbolje znaju! Zbog malog prostora između sedišta bili su prinuđeni da se snalaze na razne načine kako bi pronašli mesta za noge, a za to vreme u biznis klasi mogli su lepo da se ispruže vođe ovog nepotrebnog puta preko Atlantika Nenad Bjeković, Jovan Šurbatović i Stevan Stojanović.  

 

 

 

 

Naravno, kada se bude podvlačila crta opet će sve ići preko leđa igrača. Od njih se zato traži pobeda da bi se opravdao put i niko ih neće pitati kako su se osećali posle 900 minuta sedenja u istom položaju, a još manje kako su se u roku od 48 sati privikli na vremensku raziliku između Los Anđelesa i Beograda od devet sati. Na stranu i gužvanje u biznis klasi i ukočenost posle 15 sati puta, ali odavno je poznato da za svaki sat razlike treba računati na jedan dan prilagođavanja.

U ovom slučaju nije važilo pravilo da ekipa koja treba da se bori za nacionalne boje mora da ima i najbolje moguće uslove u svemu, pa i kod putovanja, podrazumeva se.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike