"Orlovi" odleteli za Los Anđeles na prijateljski meč sa SAD (FOTO)

22.01.2023

07:49

0

Autor: D. P.

Selektor Dragan Stojković Piksi sa "domaćim" snagama otputovao preko Atlantika da vidi mogućnosti igrača iz superligaških klubova

"Orlovi" odleteli za Los Anđeles na prijateljski meč sa SAD (FOTO)
Copyright Promo/FSS

Fudbalska peprezentacija Srbije odletela je u nedelju rano ujutro za Istanbul, odakle će nastaviti put ka Los Anđelesu, svom kranjem odredištu.

U "gradu anđela" odigraće prijateljsku utakmici protiv selekcije Sjedinjenih Američkih Dražava, a meč je zakazan za četvrtak 26. januar od 04.00 sata po srednjeevropskom vremenu.

Selektor Dragan Stojković Piksi se za ovu priliku odlučio za domaće igrače iz superligaških klubova, uz još trojicu internacionalaca koji će im se pridružiti u Los Anđelesu. Zbog odigravanja utakmice van FIFA termina, strategu reprezentacije se nisu mogli odazvati igrači iz inostranstva, dok Crvena zvezda i Partizan nisu pustili svoje fudbalere na ovu proveru.

 

 

Igrači sa njegovog spiska trenirali su prethodna dva dana u Sportskom centru u Staroj Pazovi. U SAD im se pridružuju članovi MLS ekipa: Đorđe Petrović (Nju Ingland Revolušn), Ranko Veselinović (Vankuver Vajtkeps) i Dejan Joveljić (Los Anđeles Galaksi).

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike