Vazura: Hvala predsedniku Vučiću za sponzorstvo Ziđina! Imamo usmeni dogovor oko trajanja saradnje sa Kinezima

18.01.2023

10:16

0

Autor: 24sedam

Ugovor potpisan na godinu dana

Vazura: Hvala predsedniku Vučiću za sponzorstvo Ziđina! Imamo usmeni dogovor oko trajanja saradnje sa Kinezima
Miloš Vazura - Copyright Printscreen / Youtube

Direktor Partizana Miloš Vazura zahvalio se predsedniku države Aleksandru Vučiću na dolasku sponzora, kineske kompanije Ziđin, koji potpisanim ugovorom postaje najveći sponzor kluba. Vazura nije imao novosti što se tiče transfer perioda, ali je priznao da se radi na dovođenju jednog igrača.

- Nema ništa novo, ali pokušavamo da dovedemo jednog igrala. Moguće je da realizujemo i jedan izlazni transfer, ali o tom - potom. Zadovoljni smo timom, dovešćemo samo proverene igrače koje želi struči štab - rekao je Vazura.

Izraelac Dolev Haziza je već apostrofiran kao prva želja, ali iz Haife se ne oglašavaju oko ponude koja im je došla iz Humske.

- Čekamo odgovor iz Haife, ali nije se desilo ništa novo u odnosu na pre nekoliko dana.

Ziđin postaje največi sponzor, a ugovor je potpisan na godinu dana:

- Pre nekoliko nedelja smo potpisali ugovor i želim da se zahvalim predsedniku države na pomoći u ime Partizana, to je za nas jako bitan sponzor. Potpisali smo ugovor na godinu dana, biće to naš najveći sponzor u ovom trenutku.

Cilj crno-belih biće produženje saradnje sa kineskom kompanijom:

- Postoji mogućnost da nastavimo saradnju. Prema usmenom dogovoru moguće je da nastavimo na još tri godine posle toga, ali, ponavljam, jako smo zadovoljni što smo u ovom trenutku dobili takvu pomoć i zahvalni smo državi što nam je izašla u susret.

Ime novog sponzora stajaće na dresovima ekipe:

- Naravo, sponzor će biti brendiran na dresovima, najverovatnije ispod broja na dresu, na šortsu takođe i na stadionu - rekao je Vazura.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike