"Korona me je pokosila, telo mi se raspada na komadiće"

03.10.2020

13:31

0

Autor: D. B.

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Srbije o velikom problemu sa kojim se suočio

"Korona me je pokosila, telo mi se raspada na komadiće"
Copyright MN Press

Korona je pokosila fubalere Đenove, a među 11 igrača koji su bili pozitivni na testu bio je i nekadašnji reprezentativac Srbije Ivan Radovanović.

On se našao u istom problemu kao i Frančesko Kasata, Lukas Lerager, Federiko Marketi, Filipo Melenjoni, Luka Pelegrini, Matija Perin, Marko Pjaca, Lase Šene, Davide Zapakosa i Valon Behrani, a kako se suočio sa ćinjeniom da je oboleo od korone objasio je u intervjuu za “La stampu”.

– Bili smo na treningu kada je ustanovljeno da je do nas stigla vest da je Perin pozitivan. Trebalo je uveče da putujemo na utakmicu, ali sve je prolongirano za dan kasnije. Testirali su nas i onda smo seli da ručamo. Sedeo sam sa Šeneom i pričali smo na engleskom jeziku. Dugo smo pričali. Dan kasnije stigli su rezultati i bio sam pozitivan. Kada sam stigao kući počeo sam da se loše osećam – vratio je film Radanovanović na sve ono što mu se dešavalo posle meča protiv Napolija.

U ponedeljak je usledila nova tura pregleda.

– Temperatura je počela da mi se penje. Imao sam sve simptome – bolela me je glava, grlo mi je bilo suvo i grebalo me je. Postajao sam sve zabrinutiji. Ovo je nov virus i nisam imao ideju kako ću na njega da raguje moje telo. Imao sam grip, ali ovo ne može da se poredi ni sa čim. Kao sportista sam se našao u situaciji da se raspadam na komade – prepričao je strah koji je imao Radovanović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike