Ivića iznervirali promašaji napadača: Morali smo da vodimo 2:0 posle pola sata

03.10.2020

17:33 >> 17:38

0

Derbi Čempionšipa pripao Redingu Veljka Paunovića, a Votfordov menadžer ljut na špiceve

Ivića iznervirali promašaji napadača: Morali smo da vodimo 2:0 posle pola sata
Copyright Profimedia.rs

Loše odluke u završnici napadačkih akcija bile su uzrok poraza (1:0) Votforda protiv Redinga, tvrdi menadžer “stršljenova” Vladimir Ivić. Srpski trener smatra da su njegovi fudbaleri posle pola sata igre morali da vode sa ubedljivih 2:0, samo da su sa više koncentracije prilazili realizaciji šansi.

-Stvorili smo puno šansi u 25-30 minuta utakmice i bili smo znatno bolji tim od Redinga. Oni nisu ušli nijednom u naš kazneni prostor, ali ni njihov golman nije morao mnogo da strepi od naših šuteva koji su odlazili od gola. Mogu biti zadovoljan prvim poluvremenom, bili smo organizovani, stvorili smo mnogo prostora za naša krila i bekove, jedino nismo bili dobri kod konačnih rešenja – rekao je Ivić.

U drugom poluvremenu derbi meča 4. kola Čempionšipa sa Redingom, Ivićev tim nije delovao toliko dobro, iako odbrana nije popustila kao u prvom delu igre.

-Počeli smo dobro, bili dominantni, ali nismo stvorili šanse kao u prvom poluvremenu. Oni su se povukli, bili su po 10 ili 11 igrača ispred lopte, ali ono što se dešavalo u poslednjih 15 minuta nije mi se uopšte svidelo. Postali smo nervozni, frustrirani zbog rezultata i nismo radili stvari u napadu na kojima smo insistirali u pripremi za ovu utakmicu. O ovome moramo ozbiljno razgovarati, jer se igra 95 minuta i gol se može postići i u poslednjoj sekundi. Moramo biti koncentrisani do kraja, ali ovo je proces u kojem je potrebno da radimo i učimo. Još je mnogo mečeva pred nama, verujem da ćemo se popraviti.

Upitan kako će se popraviti, Ivić je odgovorio:

-Samo treningom, nema drugog načina. Neki naši napadači nisu igrali zbog povreda, moramo sačekati njihov oporavak. Moramo raditi iz dana u dan i analizirati svoje greške!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike