Englezi opet "ludovali", preti im izbacivanje iz reprezentacije

05.10.2020

07:55 >> 10:05

0

Autor: J. T.

Žurkom u čast rođendana Tamija Abrahama trojica reprezentativaca prekršili pravila ponašanja u vreme korona virusa

Englezi opet "ludovali", preti im izbacivanje iz reprezentacije
Copyright Profimedia

Trojica engleskih reprezentativaca mogli bi da budu izbačeni iz nacionalnog tima pošto su prekršili zabranu okupljanja više od šest osoba, koja je na Ostrvu propisana zbog pandemije korona virusa.

Reč je o Džejdonu Sanču, Tamiju Abrahamu i Benu Čilvelu, koji su napravili žurku povodom Abrahamovog 23-rođendana, a na kojoj je bilo oko 20 osoba.

Pokušao je napadač Čelsija da se iskupi izvinjenjem, međutim, pitanje je hoće li time uspeti da sebe i saigrače sačuva u reprezentaciji za prijateljsku utakmicu sa Velsom (8. oktobar) i duele Lige nacija sa Belgijom (11. oktobar) i Danskom (14. oktobar).

-Kada sam došao kući sačekala me je mala žurka iznenađenja. Iako nisam znao šta se sprema, uputio bih iskreno izvinjenje zbog svoje naivnosti. Jedino što sada mogu da učinim je da izvučem pouke i potrudim se da se ovako nešto više ne ponovi – poručio je Abraham putem društvenih mreža.

Iz Fudbalskog saveza Engleske poručili su da će sva trojica reprezentativaca doći na današnje planirano okupljanje ekipe. Biće testirani, a potom im predstoji razgovor sa selektorom Geretom Sautgejtom posle kog će biti doneta odluka da li ostaju uz saigrače ili će biti suspendovani.

Ovo nije prvi put da engleski fudbaleri ne poštuju propisana pravila ponašanja u vreme korona virusa. Reprezentacija je već imala problem zbog Fila Fodena i Mejsona Grinvuda, dok je na klupskom nivou više primera.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike