Mesijeva slika sa najvećim bogatstvom i sjajna novogodišnja čestitka! Ovo je tajna njegovog uspeha! (FOTO)

01.01.2023 | 12:36

Autor: G. F.

Argentinac je u 2022. osvojio titulu prvaka sveta i ostvario dečački san

Copyright Profimedia

Prebogatu karijeru ima iza sebe Lionel Mesi, ali mu je sve donedavno falila jedna stavka da može komotno da podvuče crtu.

Kada je sa Argentinom osvojio toliko željenu Mundijal sve je došlo na svoje. Zbog toga će 2022. godinu pamtiti kao najbolju u životu. Zbog toga je osetio potrebu da svoju sreću podeli sa pratiocima na društvenim mrežama. I da objasni bar delić tajne za stizanje do zvanja najboljeg na svetu.

- Završila se godina koju nikada neću zaboraviti. Konačno se ostvario moj najveći san! Ali to ne bi ništa vredelo da nije bilo moje predivne porodice s kojom mogu sve da podelim, najbolje na svetu. Naravno i prijatelja koji su me uvek podržavali i nisu mi dozvolili da ostanem na patosu kada bih pao - napisao je Mesi uz fotografiju sa suprugom i tri sina, pa dodao:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

 

- Hoću i da ovo posebno sećanje svim ljudima koji me prate! Neverovatno je što sve ovo mogu da podelim sa vama. Bilo bi nemoguće stići tu gde jesam bez toliko ohrabrenja koje sam dobio od svih ljudi u Argetnini, ali i iz Pariza, Barselone i brojnih drugih gradova i zemalja iz kojih mi je stizala vaša ljubav.

Mesi je za kraj uputio i svečanu čestitku:

- Želim da i ova godina bude divna za sve i želim vam mnogo zdravlja i snage da ostanete srećni u 2023. Grlim vas sve!

BONUS VIDEO:

 

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam