Klop se teši: Bolje što smo sada ovako izgubili nego kad bude mnogo važnije

05.10.2020

09:15 >> 14:21

0

Autor: Milan Nastić

Menadžer Liverpula veruje da se ovakav debakl više neće ponoviti

Klop se teši: Bolje što smo sada ovako izgubili nego kad bude mnogo važnije
Copyright MN Press

Posle debakla Liverpula od Aston Vile rezultatom 7:2, menadžer prvaka Engleske Jirgen Klop ističe da mu uopšte nije jasno šta se desilo njegovim igračima u Birmingemu i dodaje da je bolje što im se to sada desilo nego kad budu igrali odlučujuće mečeve u sezoni.

– Naravno da niko nije očekivao ovako nešto. Ali, s druge strane, možemo na ovaj poraz da gledamo kao na nešto što je dobro što se sada dogodilo nego kad  se budu igrali mnogo važniji mečevi. Rekao sam igračima da se ovakve stvari dešavaju i da moramo da gledamo dalje. Voleo bih da sam mogao da odradim sa igračima trening posle ovakvog poraza, ali nećemo biti u mogućnosti da to uradimo jer odlaze na reprezentativne obaveze – kazao je Klop.

Nemac je, sa druge strane, svestan toga da su igrači podbacili u svim segmentima igre i da se dešavaju takvi dani.

– Za svoje 53 godine, sve sam doživeo u fudbalu. Aston Vila je sve uradla kako treba, ali zahvaljujući našim greškama. Čini mi se da nije bilo komunikacije među igračima. Sve smo pogrešno radili, i zato je sve na terenu izgledalo katastrofalno. Ne mogu da krivim nikog sem nas samih. Šta je, tu je, ništa se neće promeniti. Igrači odlaze na pripreme reprezentacije, i očekujem da se svi vrate zdravi. Posle toga moramo da razmišljamo o velikom derbiju sa Evertonom koji nam sledi – zaključio je Klop.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike