Emotivan snimak Siniše Mihajlovića sa porodicom: Uvek mi je bilo važno da budem bolji čovek nego fudbaler (VIDEO)

18.12.2022

21:38

1

Pojavio se sa celom porodicom u čuvenoj emisiji za decu

Emotivan snimak Siniše Mihajlovića sa porodicom: Uvek mi je bilo važno da budem bolji čovek nego fudbaler (VIDEO)
Siniša Mihajlović - Copyright Profimedia

Siniša Mihajlović, legendarni fudbaler i fudbalski trener, napustio nas je proteklog petka u 54. godini. 

On će biti sahranjen sutra u Rimu, a od trenutka kada je objavljena njegova smrt, mnogi se prisećaju njegovih utakmica, intervjua, snimaka sa porodicom. Tako je sada isplivao jedan iz čuvene dečije emisije "Fazoni i fore", gde je gostovao sa suprugom Arianom, decom Viktorijom, Virdžinijom, Miroslavom i Dušanom. 

Instagram printscreen
Ariana i Siniša Mihajlović

U ovom kratkom isečku Siniša je predstavio svoju porodicu, pričao o ljubavi koju oseća prema Novom Sadu, početku i kraju svoje fudbalske karijere, ali i o tituli "počasni građanin Novog Sada".

- Ja nisam rođen u Novom Sadu, rođen sam u Vukovaru, ali sam sa 18 godina došao i počeo ozbiljniju fudbalsku karijeru. Za mene je Novi Sad najlepši grad na svetu. Imao sam tu čast da budem počasni građanin Novog Sada, što je za mene najveće priznanje, veće nego ono što sam dobijao kao profesionalni sportista - rekao je on i dodao: 

- Osvojio sam sve što se može u fudbalu osvojiti, 17 trofeja. Ali ovo priznanje, počasni građanin Novog Sada, bilo mi je važnije jer se nije delilo sportisti nego čoveku. A meni je uvek bilo važnije da budem bolji čovek nego bolji fudbaler.

Kovčeg Siniše Mihajlovića postavljen je danas u gradskoj kući u Rimu, a fanovi i poštovaoci njegovog lika i dela moći će da se oproste od njega.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike