Na vratima bolnice u kojoj je Siniša preminuo pojavio se slomljeni Ferero: Pomislio sam prvo da se neko šali sa mnom... (VIDEO)

16.12.2022

17:46

0

Autor: A. B.

Siniša je njegovu ekipu uspešno vodio od novembra 2013. godine, do juna 2015. i za to vreme ostvario sjajan odnos koji je trajao sve do današnjeg dana

Na vratima bolnice u kojoj je Siniša preminuo pojavio se slomljeni Ferero: Pomislio sam prvo da se neko šali sa mnom... (VIDEO)
Masimo Ferara u bolnici gde je preminuo Siniša Mihajlović - Copyright Printscreen/Twitter/Sportitalia

Fudbalski svet ostao je bez najvećeg izvođača slobodnih udaraca, Siniše Mihajlovića.

Bolest je po treći put ipak pobedila, a čuveni Miha je napustio ovaj svet u 54. godini.

Širom planete javnost se oprašta od fenomenalnog fudbalera, a posle i trenera koji je svojim primerom borbe na terenu i van njega ostavljao upečtaljiv utisak.

Neposredno nakon što je plasirana vest da je preminuo, na vratima bolnice u Rimu pojavio se predsednik Sampdorije Masimo Ferero.

 

 

Siniša je njegovu ekipu uspešno vodio od novembra 2013. godine, do juna 2015. i za to vreme ostvario sjajan odnos koji je trajao sve do današnjeg dana.

Printscreen/Instagram/DraganStojokovicPixy
Siniša Mihajlović iz doba kad je vodio Sampdoriju

Sa suzama u očima i nevericom, Feraru su novinari zaustavili na ulazu u "Paidea" bolnicu.

- Pomislio sam prvo da se neko šali sa mnom, a onda sam saznao... Mnogo sam utučen, ovo je veliki udarac za Seriju A. Bio je sjajan čovek, nažalost, život ide dalje... Žao mi je, razumite, moram da idem - rekao je u suzama Masimo Ferero.

Od Mihajlovića su se oprostili gotovo svi klubovi na Apeninima, premijerka Italije Đorđa Meloni, nekadašnji premijer Silvio Berluskoni i mnogi bivši saigrači, saradnici, prijatelji...

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike