Golman Argentine jasan: Ovaj Mundijal smo odigrali protiv celog sveta

14.12.2022

08:50

0

Autor: 24sedam

"Nas 26 ratnika ima iza sebe 45 miliona Argentinaca", rekao golman "gaučosa".

Golman Argentine jasan: Ovaj Mundijal smo odigrali protiv celog sveta
Lionel Mesi i Emilijano Martinez - Copyright Tanjug/AP Photo/Francisco Seco

Golman Argentine Emilijano Martinez ističe da je njegova ekipa spremna za finale ma ko da im bude protivnik u borbi za najvedniji trofej u fudbalu.

Martinez kaže da su "gaučosi" ovaj šampionat u Kataru odigrali suprotstavljajući se željama celog sveta da posle poraza od Saudijske Arabije ispadnu već posle duela sa Meksikom:

- Ne mogu da verujem. Kada smo izgubili na startu turnira, nije bilo tako. Ljudi su sumnjali u nas jer smo pre toga imali niz od 36 mečeva bez poraza. Prvo poluvreme sa Meksikom nije bilo najbolje. Svi su želeli da izgubimo. Bili smo mi protiv ostatka sveta. Tako sam srećan. Naš tim čini 26 ratnika i 45 miliona Argentinaca iza naših leđa - rekao je Martinez a zatim dodao:

- Francuska ili Maroko u finalu? Nebitno. Obe ekipe pokazuju odlične rezultate. Ovo su dva različita, ali veoma jaka tima. Nije bitno ko će nam biti protivnik, jer ovo je finale Svetskog prvenstva, a znamo da će u svakom slučaju biti veoma teško - rekao je Martinez.

Martnez ima 30 godina i već dve godine igra za englesku Aston Vilu. Pre toga branio je mrežu Vulverhemptona, Hetafea, Redinga... U Evropu je došao još 2012. godine kada ga je Arsenal kupio od Independijentea kao 17-godišnjaka.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike