Kejn neće da trpi glupiranje: Održao sastanak sa reprezentativcima Engleske

08.10.2020

15:28 >> 17:07

0

Autor: J. T,

U iščekivanju odluke selektora, kapiten okupio saigrače

Kejn neće da trpi glupiranje: Održao sastanak sa reprezentativcima Engleske
Copyright Tanjug/Alex Livesey/Pool via AP

Umesto o prijateljskim utakmicama sa Velsom, Belgijim i Danskom (8, 11. i 14. oktobra) u Engleskoj se trenutno više priča o ponašanju pojedinih reprezentativaca.

Trio Džejdon Sančo – Tami Abraham – Ben Čilvel uoči okupljanja reprezentacije prekršio je pravila karantina u vreme korona virusa, pošto su u grupi od dvadesetak ljudi proslavljali Abrahamov rođendan.

To nije prvi put da su engleski reprezentativci zanemarili propise, jer su pethodno Fil Foden i Mejson Grinvud, takođe, svojim ponašanjem zadavali glavobolju selektoru Geretu Sautgejtu.

U iščekivanju njegove odluke da li će pomenuta trojica biti izbačeni iz nacionalnog tima za oktobarske utakmice, engleski mediji pišu da je kapiten Hari Kejn okupio saigrače i zajedno sa još nekim iskusnijim fudbalerima “očitao lekciju” mlađima. Navodno je problematičnim igračima skrenuta pažnja da vode računa o svom ponašanju, posebno onome što objavljuju na društvenim mrežama, jer su kao reprezentativci svoje zemlje pod konstantnom pažnom javnosti. 

Hoće li taj verbalni ukor biti dovoljan ili će selektor primeniti strožiju meru, saznaćemo uskoro….

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike